Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op veelgestelde vragen.

Inschrijven

Vul de benodigde velden in op het inschrijfformulier. Nadat het formulier volledig is ingevuld, is het mogelijk om in te loggen. Je dient nog wel even je emailadres te verifieren door op de link te klikken in de mail die na aanmelding is verzonden.
Over het algemeen ontvang je de bevestigingsmail binnen een paar minuten in je inbox. In enkele gevallen kan het wat langer duren. Controleer tevens je SPAM folder, het kan nog weleens voorkomen dat emails hierin terecht komen. Heb je na 15 minuten nog geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Inloggen

Je logt in met je emailadres en wachtwoord welke je hebt ingevuld tijdens de registratie. Aan de bovenkant vind je een knop "Inloggen" waarop je dient te klikken om je emailadres en wachtwoord in te vullen.
Klik bij het inlog gedeelte (aan de bovenkant) op Wachtwoord vergeten en volg de instructies. Je ontvang binnen enkele minuten een email waarmee je je wachtwoord opnieuw in kan stellen.

Profiel

Nee, alleen mensen die lid zijn kunnen jouw profiel bekijken.
Je maakt je profiel compleet door zoveel mogelijk informatie over jezelf in te vullen op de Mijn Profiel pagina.
Alle teksten en foto's worden eerst door ons gecontroleerd alvorens ze zichtbaar zijn voor andere gebruikers.

Foto's

Op de Mijn Profiel pagina klik je op Foto's uploaden en selecteer je vervolgens een foto die je op je profiel wilt plaatsen. Je kan een onbeperkt aantal foto's bij je profiel plaatsen.
Foto's worden eerst door ons gecontroleerd alvorens deze zichtbaar zijn voor andere gebruikers. Over het algemeen worden foto's binnen 24 uur gekeurd.
Standaard kunnen alle andere gebruikers jouw foto's bekijken. Je kan echter je foto ook instellen als privéfoto, andere gebrukers kunnen deze dan niet bekjken. Je kunt privéfoto's eventueel meesturen in een privébericht naar andere gebruikers.

Zoeken

Klik op Zoeken om een overzicht te tonen van alle ingeschreven gebruikers. Klik vervolgens Uitgebreid zoeken om je zoekcriteria te verscherpen.

Instellingen

Ja, ga naar Instellingen en vervolgens naar Emailadres wijzigen. Volg op deze pagina de instructies om je emailadres te wijzigen.
Ga naar Instellingen en selecteer hier welke emails je wel of niet wilt ontvangen.
Ga naar Instellingen en vervolgens naar Profiel verwijderen. Volg de instructies op deze pagina om al je gegevens te verwijderen. Deze actie is niet terug te draaien en er vind geen restitutie plaats van eventueel lopende tegoeden.

Overig

Gebruik het contactformulier indien je contact wilt opnemen met onze klantenservice.

Credits

Ja, de verbinding is tijdens het aankopen van de credits versleuteld en voldoet aan alle moderne veiligheidsmaatregelen

Helpdesk

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Contact